Ofertele PEUGEOT

OFERTELE PEUGEOT PRIN PROGRAMUL REMAT 2022

Descoperă ofertele dedicate modelelor Peugeot.

external

Model vârf de gamă, Noul Peugot 308 captivează prin personalitatea și dinamismul său. Modelul este câștigător Red Dot Award 2022, distincția supremă în materie de Design, la categoria Automobile și Motociclete.

external

Personalitatea sa puternică amplifică experiența la volan. Pornește aici spre noul tău PEUGEOT 3008.

external

Cu un design irezistibil și senzațional de condus, PEUGEOT 208 o să te impresioneze de la prima întâlnire.

external

PEUGEOT 2008 este alegerea firească a celor care nu vor să facă niciun fel de compromis.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2022.
Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN 2022: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2022 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.