Service complet

Service autorizat RAR

În cadrul atelierului nostru de service auditat şi certificat anual de Registrul Auto Român (RAR) executăm toate lucrările de întreținere și reparații necesare vehiculului dumneavoastră:

lucrări de revizie și întreținere periodică
întreținere şi reparaţii sisteme de frânare, direcție, suspensie, electrice, climatizare, evacuare
montaj de accesorii
lucrări de caroserie & constatări daune
inspecţii tehnice periodice (ITP)
managementul lucrărilor


DOTĂRI ATELIERE

Ne desfășurăm activitatea în 3 ateliere, 2 mecanice & 1 de caroserii, cu 24 de posturi de lucru, echipate cu tehnologii de ultimă generație:
elevatoare
standuri geometrie computerizată
standuri dejantat / jantat / echilibrat roţi
sisteme încărcare / verificare instalaţii climatizare
aparatură reglaj faruri
testere diagnoză
toate utilajele, sculele şi SDV-urile specifice

PERSONAL

Tot personalul nostru beneficiază de cursuri de specializare regulate, efectuate de Constructorii pe care-i reprezentăm.

28 de specialiști (consilieri service, tehnologi, mecanici, electricieni) sunt pregătiți să evalueze, să ofere consultanță și să efectueze orice lucrare de care are nevoie autovehiculul dumneavoastră.

ACREDITĂRI

Atelierul îndeplinește criteriile de selectivitate și standardele în domeniu și este autorizat anual de următorii producători de automobile: Peugeot, Citroen.

Totodată suntem auditaţi şi certificați anual de Registrul Auto Român (RAR), pentru efectuarea tuturor lucrărilor auto (mecanice, electrice, de caroserii) pentru toate autovehiculele în circulație pe teritoriul României.