Noul e-Boxer

external

Descoperă noul PEUGEOT e-Boxer ce păstrează calitățile modelului PEUGEOT Boxer, cu toate avantajele unui motor electric.

DESIGN

UN VEHICUL PENTRU TOATE NEVOILE

Noul PEUGEOT e-Boxer păstrează designul puternic, robust și elegant al versiunilor termice la care se adaugă, la exterior, monograma „e-Boxer” ce semnează apartenența la gama electrică a utilitarelor PEUGEOT.

„E-ul” monogramei e-Boxer apare pe aripile față dreapta și stânga pentru a pune în valoare motorizarea electrică de care dispune noul PEUGEOT e-Boxer.

external
external
external

INTERIOR

MAI MODULAR PENTRU MAI MULTA FLEXIBILITATE

La interior, planșa de bord elegantă și funcțională oferă numeroase compartimente de depozitare.

Noul PEUGEOT e-Boxer este echipat, indiferent de capacitatea bateriei alese, cu un motor electric cu o putere de 90 kW* oferind un cuplu constant de 260 Nm combinat cu o cutie de viteze automată.

Maneta de selectare a vitezelor a fost înlocuită cu 3 butoane pentru selectarea modului de condus :

 • D pentru Drive,
 • N for Neutru,
 • R for Marșarier.

O oglindă retrovizoare interioară specifică echipată cu afișaj oferă informații cu privire la funcționarea noului Peugeot e-Boxer:

 • Nivelul de încărcare a bateriei în procente,
 • Autonomia în kilometri,
 • Tensiunea în volți,
 • Amperajul
 • Modul de condus (D, N sau R).

*) echivalent cu 120 CP

external

AUTONOMIE ȘI REÎNCĂRCARE

Bateriile cu capacitate de 37 kWh sau 70 kWh ce echipează noul PEUGEOT e-Boxer* oferă o autonomie de 117 km sau 224 km**, conform protocolului de omologare WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

Protocolul WLTP*** oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă asupra valorilor autonomiei, în condiții reale de utilizare a vehiculului.

*) În funcție de versiune
**) Conform omologării WLTP în curs
***) Autonomia și consumul electric menționate respectă procedura de testare WLTP, pe baza căreia vehiculele noi sunt omologate de la 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de factori diferiți, precum: viteza, confortul termic la la bordul vehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Te rugăm să contactezi reprezentantul tău PEUGEOT pentru mai multe detalii. Pentru mai multe informații, poți consulta site-ul pagina dedicată: https://www.peugeot.com.ro/marca-si-tehnologia/mediul-inconjurator/wltp.html 

SERVICII PROFESIONALE SPECIFICE VEHICULELOR ELECTRICE

Solutii care-ti ușurează viata

Pentru a-și sprijini clienții în tranziția energetică, marca PEUGEOT lansează o gamă de servicii* bazate pe trei domenii:

Easy-Charge
sau cum să facilitezi accesul la diferitele soluții de încărcare:

 • o gamă de soluții de încărcare la domiciliu sau la birou, printr-o gamă largă de echipamente (priză armată, Wall Box, Smart Wall Box etc.), un diagnostic pentru a evalua instalația electrică care trebuie furnizată și cea mai bună soluție de încărcare precum și instalarea finală**
 • o ofertă publică de încărcare prin Free2Move Services***, inclusiv un permis de încărcare care permite accesul la o rețea de peste 150.000 de stații de încărcare din Europa: preselecție a stațiilor de încărcare în funcție de distanță, viteză și prețul de încărcare, cu  aplicația “Charge my Car”.

Easy-Move
sau cum să asigurați mobilitatea în toate circumstanțele:

 • Planificator de călătorii: un instrument pentru planificarea și organizarea călătoriilor lungi prin intermediul aplicației smartphone Free2Move Services***, oferind cele mai bune itinerarii oferind autonomia reziduală și locația stațiilor de încărcare pe traseu,prin furnizarea distanței de conducere reziduale și a locației stațiilor de încărcare pe traseu,
 • Mobility Pass***: mobilitate extinsă și garanție printr-o taxă fixă inclusă în închirierea vehiculului utilitar, care îți permite să ai un vehicul de închiriat în orice moment, în funcție de nevoile tale.

Easy-Care

sau cum să-ți cunoști e-Boxerul, astfel încât să poți profita de el în deplină liniște sufletească:

 • simulatoare noi și rute digitale pentru a ajuta la descoperirea vehiculelor electrice pe site-urile web ale mărcii PEUGEOT,
 • contracte de întreținere și asistență rutieră adecvate, care pot fi incluse într-un singur plan de finanțare pentru a te bucura de vehiculul tău comercial.

*) servicii disponibile în funcție de țară
**) informațiile suplimentare pot fi oferite de către reprezentanții Peugeot
***) serviciu plătit. Momentan indisponibil în România.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1): Consum: x,x – x,x (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 0 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând..